Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Artsen Amphia geven virtueel les op Bali
Aanmaakdatum:

Artsen Amphia geven virtueel les op Bali

Paul Gobardhan (chirurg) en Pieter Boele van Hensbroek (traumachirurg) geven masterclasses voor arts-assistenten en chirurgen op het Indonesische eiland Bali. De masterclasses van ieder een half uur vinden online plaats.

Samenwerking
Paul Gobardhan en Pieter Boele van Hensbroek zijn hiervoor uitgenodigd door het Indonesian Diaspora Global Network Health (IDGNH). Het IDGNH zet zich - in samenwerking met Nederlandse en Indonesische partners - in op ontwikkeling van de Indonesische medisch specialistische zorg, met name in landelijke gebieden. Het IDGNH gelooft in toegankelijke, betaalbare en goede gezondheidszorg als hoeksteen van een gezondere leefomgeving. De focus ligt daarbij op educatie op het gebied van huisartsgeneeskunde, ouderenzorg, moeder- en kindzorg en borstkankeronderzoek. Hiervoor organiseert het IDGNH jaarlijks een aantal masterclasses en dit jaar dus met twee medisch specialisten van Amphia.

Oncologische chirurgie en traumachirurgie
Paul Gobardhan heeft op 12 augustus 2022 een lezing gegeven over colorectale en Hepato-Pancreato-Biliaire (HPB)-chirurgie. Dit is oncologische chirurgie op het gebied van alvleesklier, galweg, galblaas en lever. Aan deze masterclass namen zo’n 100 arts-assistenten en chirurgen uit Bali deel. Pieter Boele van Hensbroek geeft op 18 augustus 2022 een uitleg over borst- en buiktraumachirurgie.

Lees meer over oncologie bij Amphia
Masterclass Bali

Label