Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Uw bezoek aan Amphia en COVID-19. Lees hier meer over de aangepaste zorg en maatregelen.
Ivo Vergouwen benoemd tot lid Raad van Bestuur Amphia
Aanmaakdatum:

Ivo Vergouwen benoemd tot lid Raad van Bestuur Amphia

De Raad van Commissarissen van Amphia is verheugd te kunnen melden dat hij I.W.A. (Ivo) Vergouwen RC AA MSc per 1 oktober 2021 heeft benoemd tot lid Raad van Bestuur van Stichting Amphia. Ivo maakt daarmee in Amphia de overstap van manager Kenniskern Finance en Control naar de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur van Amphia telt hiermee weer drie leden.

Raad van Commissarissen-voorzitter Wim Stalman: “Na een zorgvuldige selectieprocedure, waarin wij meerdere kandidaten voor deze functie hebben gesproken, zijn wij erg blij Ivo te mogen benoemen als nieuwe bestuurder van het mooie Amphia. Een benoeming die door de Ondernemingsraad, de Cliëntenraad, de Verpleegkundige Regieraad, Raad van Bestuur en het bestuur van Medisch Specialistisch Bedrijf Amphia ondersteund wordt.”

Ivo Vergouwen: “Ik ben ontzettend verheugd dat ik binnen Amphia deze ontwikkeling mag maken. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat mij gegeven wordt. Graag bouw ik samen met ieder verder aan ons prachtige ziekenhuis en aan een toekomst waarbij uitstekende medisch specialistische zorg, aandacht voor de patiënt en medewerkers en een stabiele, financieel gezonde organisatie centraal staan.”

Olof Suttorp (voorzitter Raad van Bestuur) en Christianne Lennards (lid Raad van Bestuur) verwelkomen Ivo Vergouwen in de Raad van Bestuur van harte en zien uit naar een constructieve samenwerking met Ivo.

Over Ivo Vergouwen
Ivo Vergouwen (38) is sinds 2013 werkzaam in Amphia en vervulde vanaf het najaar 2017 de functie van manager Kenniskern Finance en Control, waaronder ook zorgcontractering toebehoort. Ivo heeft een master degree in finance en control en is opgeleid tot accountant.

  • Ivo Vergouwen, lid Raad van Bestuur Stichting Amphia

Meer weten over het bestuur en de bedrijfsorganisatie van Amphia?

Ga naar pagina Bestuur