Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Over Amphia

Over Amphia

Bij ons in Amphia draait het om mensen en hun gezondheid. Iedereen heeft recht op de beste zorg én perfecte service en aandacht. Dit geldt voor onze patiënten, bezoekers en mantelzorgers. Maar ook voor onze eigen (zorg)medewerkers.

Wij willen u als patiënt de beste zorg bieden, zo dicht mogelijk bij huis. Zodat u, zo snel als mogelijk en verstandig is weer in uw eigen omgeving verder beter wordt. Natuurlijk houden wij hierbij zoveel mogelijk rekening met uw eigen situatie, wensen en behoeftes.

Topklinische zorg
Amphia is een topklinisch opleidingsziekenhuis met ambitie. Dit betekent dat we naast de basiszorg op een paar onderdelen topklinische zorg bieden. Bijvoorbeeld voor hart- en vaatzorg en oncologie (kanker). En voor zorggebieden als Bekkenbodem, Slaapgeneeskunde, Multiple Sclerose (MS), Complexe pathologie van de elleboog en onderarm en Inflammatoire darmziekte bij kinderen. Voor deze topklinische zorg worden patiënten uit ziekenhuizen in onze regio, maar ook verderop uit Nederland, naar Amphia doorgestuurd.

Amphia heeft ziekenhuizen in Breda, Oosterhout en Etten-Leur. Sinds december 2019 werken we ook vanuit het nieuw aangebouwde gedeelte van ons ziekenhuis aan de Molengracht in Breda. We bieden zorg met de meest vernieuwende technieken en medische apparaten. En voor een groot deel een éénpersoonskamer voor iedere patiënt.

Eenpersoonskamer

Opleiding, onderwijs en onderzoek vinden wij heel belangrijk. Wij willen altijd in ontwikkeling zijn. Hier richten we dus veel aandacht op. Amphia biedt veel opleidingsmogelijkheden voor artsen, verpleegkundigen en paramedici (specialisten die medische behandelingen doen, maar geen arts of tandarts zijn). We werken daarvoor veel samen met het Erasmus MC in Rotterdam en opleidingscentra en -ziekenhuizen in onze regio.

Label