Snel weer op de been

Bij de Orthopedische kliniek Amphia staat elke dag een team van ervaren medisch specialisten en verpleegkundigen voor u klaar. Zij heten u welkom en bieden hoogwaardige zorg in een aangename, gastvrije omgeving.

Meer informatie

Voorlichting

Filmpjes

Een bezoek aan het ziekenhuis voor een onderzoek of behandeling is vaak spannend. Het kan dan prettig zijn om vooraf te bekijken wat u ongeveer kunt verwachten. Op onze website vindt u filmpjes van diverse onderzoeken en behandelingen in het Amphia Ziekenhuis. Klik op het plaatje om het filmpje te bekijken of bekijk ze op het Amphia YouTubekanaal


Veilige zorg staat bij ons voorop

Met spoed zorg nodig?

Verkeershinder rondom Claudius Prinsenlaan en Molengracht

Tot eind september 2016 zijn er wegwerkzaamheden rondom het ziekenhuis aan de Molengracht. Tijdens deze werkzaamheden wordt alle verkeer tijdelijk omgeleid. De verkeerssituatie zal regelmatig wijzigen. Het kan zijn dat uw navigatiesysteem de werkzaamheden niet herkent. Volg daarom altijd de omleidingsborden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Houd u er wel rekening mee dat uw reistijd van en naar het ziekenhuis door deze werkzaamheden langer kan zijn. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de gemeente Breda. Amphia en de gemeente doen er alles aan om overlast tot een minimum te beperken. Wij rekenen op uw begrip.

Wij vragen extra aandacht voor

Oncologie patiënten

Binnen het Oncologisch Centrum van het Amphia Ziekenhuis onderzoeken en behandelen wij mensen met kwaadaardige aandoeningen (kanker). Wij hebben ons gespecialiseerd in het opsporen en behandelen van kanker zodat u op uitstekende zorg kunt rekenen.

Kinderen

Kinderartsen behandelen kinderen tot 18 jaar. Op de afdelingspagina over Kindergeneeskunde vindt u hier meer informatie over. Voor de jongere kinderen heeft Amphia een kinderwebsite. Daar vindt u ook filmpjes die u samen met uw kind kunt bekijken. Zo wordt een bezoek aan het ziekenhuis hopelijk iets minder spannend. 

Vrienden van Amphia

De stichting Vrienden van Amphia ondersteunt projecten die gericht zijn op de ontwikkeling van nog betere zorg aan patiënten en projecten die een positieve bijdrage leveren aan de families van patiënten en hun bezoekers.