Verwendag borstkankerpatienten

Amphia biedt vrouwen en mannen die behandeld zijn of worden aan borstkanker ook dit jaar weer een verwendag aan. Op zaterdag 19 november 2016 is het zover. In het Kenniscentrum op locatie Molengracht kunt u genieten van verwenactiviteiten, workshops en een modeshow.

Meer informatie

Voorlichting

Verkeershinder en overlast rondom locatie Molengracht

Tot eind 2016 zijn er wegwerkzaamheden rondom het ziekenhuis aan de Molengracht. Tijdens deze werkzaamheden wordt alle verkeer tijdelijk omgeleid. De verkeerssituatie zal regelmatig wijzigen. Het kan zijn dat uw navigatiesysteem de werkzaamheden niet herkent. Volg daarom altijd de omleidingsborden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Houd u er wel rekening mee dat uw reistijd van en naar het ziekenhuis door deze werkzaamheden langer kan zijn. 
Tevens vinden er tot de Kerst heiwerkzaamheden plaats. Dit kan leiden tot geluids- en trillingsoverlast. Omwonenden zijn hiervan op de hoogte gebracht.
Voor meer informatie over de verkeerswerkzaamheden kunt u terecht op de website van de gemeente Breda. Voor vragen of klachten over de nieuwbouw kunt u ons mailen. Amphia en de gemeente doen er alles aan om overlast tot een minimum te beperken. Wij rekenen op uw begrip.

Filmpjes

Een bezoek aan het ziekenhuis voor een onderzoek of behandeling is vaak spannend. Het kan dan prettig zijn om vooraf te bekijken wat u ongeveer kunt verwachten. Op onze website vindt u filmpjes van diverse onderzoeken en behandelingen in het Amphia Ziekenhuis. Klik op het plaatje om het filmpje te bekijken of bekijk ze op het Amphia YouTubekanaal


Veilige zorg staat bij ons voorop

Met spoed zorg nodig?

Wij vragen extra aandacht voor

Oncologie patiënten

Binnen het Oncologisch Centrum van het Amphia Ziekenhuis onderzoeken en behandelen wij mensen met kwaadaardige aandoeningen (kanker). Wij hebben ons gespecialiseerd in het opsporen en behandelen van kanker zodat u op uitstekende zorg kunt rekenen.

Kinderen

Kinderartsen behandelen kinderen tot 18 jaar. Op de afdelingspagina over Kindergeneeskunde vindt u hier meer informatie over. Voor de jongere kinderen heeft Amphia een kinderwebsite. Daar vindt u ook filmpjes die u samen met uw kind kunt bekijken. Zo wordt een bezoek aan het ziekenhuis hopelijk iets minder spannend. 

Vrienden van Amphia

De stichting Vrienden van Amphia ondersteunt projecten die gericht zijn op de ontwikkeling van nog betere zorg aan patiënten en projecten die een positieve bijdrage leveren aan de families van patiënten en hun bezoekers.