Snel weer op de been

Bij de Orthopedische kliniek Amphia staat elke dag een team van ervaren medisch specialisten en verpleegkundigen voor u klaar. Zij heten u welkom en bieden hoogwaardige zorg in een aangename, gastvrije omgeving.

Meer informatie

Voorlichting

Inspectie heft verscherpt toezicht Amphia op

De Inspectie voor de Gezondheidszorg heeft het verscherpt toezicht op Amphia op woensdag 23 november 2016 beëindigd. De Inspectie is tevreden over de geboekte resultaten en heeft er vertrouwen in dat Amphia de ingezette koers verder zal voortzetten.

Voorzitter Raad van Bestuur, Olof Suttorp en Remco Djamin, voorzitter van de medisch specialisten, zijn gemotiveerd om door te gaan: “In zes maanden is het ons gelukt om de gevraagde verbeterslagen versneld te maken. Dat kon alleen dankzij de voortvarendheid en gedrevenheid waarmee alle professionals werkzaam in ons ziekenhuis hebben geholpen. De afgelopen maanden is door iedereen hard gewerkt. De snelheid waarmee zaken doorgevoerd moesten worden, heeft veel gevraagd van een ieder in onze organisatie. Wij waarderen deze inzet en willen dit moment gebruiken om iedereen te bedanken.

Contracten zorgverzekeraars 2017

Amphia heeft met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten voor het jaar 2017 behalve met VGZ. Wij zijn nog met VGZ in overleg.

Filmpjes

Een bezoek aan het ziekenhuis voor een onderzoek of behandeling is vaak spannend. Het kan dan prettig zijn om vooraf te bekijken wat u ongeveer kunt verwachten. Op onze website vindt u filmpjes van diverse onderzoeken en behandelingen in Amphia. Klik op het plaatje om het filmpje te bekijken of bekijk ze op het Amphia YouTubekanaal


Met spoed zorg nodig?

Wij vragen extra aandacht voor

Oncologie patiënten

Binnen het Oncologisch Centrum van het Amphia Ziekenhuis onderzoeken en behandelen wij mensen met kwaadaardige aandoeningen (kanker). Wij hebben ons gespecialiseerd in het opsporen en behandelen van kanker zodat u op uitstekende zorg kunt rekenen.

Kinderen

Kinderartsen behandelen kinderen tot 18 jaar. Op de afdelingspagina over Kindergeneeskunde vindt u hier meer informatie over. Voor de jongere kinderen heeft Amphia een kinderwebsite. Daar vindt u ook filmpjes die u samen met uw kind kunt bekijken. Zo wordt een bezoek aan het ziekenhuis hopelijk iets minder spannend. 

Vrienden van Amphia

De stichting Vrienden van Amphia ondersteunt projecten die gericht zijn op de ontwikkeling van nog betere zorg aan patiënten en projecten die een positieve bijdrage leveren aan de families van patiënten en hun bezoekers.