Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

N.L.A. Bastiaens

N.L.A. Bastiaens

Specialisme

Revalidatiegeneeskunde

Functie

Revalidatiearts

Afdelingen

Biografie

Van 2002 tem 2007 opgeleid tot en gewerkt als verzekeringsarts bij UWV Breda, Nederland. Geregistreerd en werkzaam als revalidatie arts in Nederland per 8-10-2007, eerst in revalidatie centrum Rijndam te Rotterdam en per september 2015 in revalidatie centrum Revant te Breda.

Werkervaring

Vanaf mei 2016 werk ik ook 2 dagen per week in het Amphia ZH te Breda gedelegeerd vanuit RC Revant als revalidatiearts met speerpunt revalidatuie van het bewegingsapparaat

Opleiding

Afgestudeerd als specialist fysische geneeskunde en revalidatie bij de UIA, Antwerpen België op 30-9-2002.

Nevenactiviteiten (buiten ziekenhuis)

Eveneens 2 dagen per week werkzaam binnen RC Revant als revalidatie arts met speerpunt revalidatie van het bewegingsaparaat . Ook botox behandeling bij spasticiteit  en een technisch spreekuur met instrumentenmakerij firma OIM en orthopedisch schoenmaker van firma van der Linden.

Lidmaatschappen

Lid van de nederlandse vereniging van revalidatieartsen(VRA)

Aandachtsgebieden

  • Chronische pijn en gewrichtsaandoeningen
  • Orthopedie en traumatologie
  • Diabetische voetpoli
  • Orthopedisch schoenspreekuur

Label