Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Amphia Thuis

Met het team van Amphia Thuis kunt u gewoon thuis de juiste specialistische zorg uit het ziekenhuis ontvangen. Zo kunt u na een opname sneller naar huis of hoeft u soms helemaal niet naar het ziekenhuis te komen. Het Thuisteam bestaat uit een groep ervaren gespecialiseerde verpleegkundigen die patienten in de regio van Amphia thuis bezoeken voor allerlei, soms complexe verpleegkundige handelingen. Dat kan gaan om behandelingen zoals het toedienen van antibiotica, wondzorg en dialyses.

Het Thuisteam geeft de zorg altijd in opdracht van uw arts in Amphia. Uw arts bepaalt of u behandeld kan worden door het Amphia Thuisteam.  

Soms hoeft u helemaal niet naar het ziekenhuis te komen. Met thuismeten kunt u zelf uw gezondheidswaarden meten en deze doorsturen naar het ziekenhuis. Het Amphia Thuisteam houdt uw waarden in de gaten en zoekt waar nodig het contact met uw specifieke behandelteam in het ziekenhuis.

Amphia Thuis

Video url

Amphia Thuis bestaat uit vier vormen van zorg thuis:

  • Thuismeten
  • Thuisbehandeling
  • Thuismedicatie
  • Thuisconsulatie

Thuismeten

Digitaal is er steeds meer mogelijk. Hierdoor hoeven patiënten minder vaak naar het ziekenhuis te komen.

Lees hier meer

Thuisbehandeling

In uw eigen vertrouwde omgeving een behandeling krijgen. De specialistisch verpleegkundigen behandelen onder meer patiënten met infecties, een oncologische aandoening, hart- en vaatziekten, longproblemen en chronische zieken thuis. 

Lees hier meer

Thuismedicatie

Sommige medicatie of kuren kunt u thuis toegediend krijgen door de verpleegkundigen van Amphia Thuis.  

Lees hier meer

Thuisconsult

Op afstand contact houden.
Meer informatie volgt binnenkort

Samenwerkingspartner

Amphia werkt voor deze verpleegkundige zorg aan huis nauw samen met specialistisch verpleegkundigen van Thebe en TWB. Thebe en TBW zijn ervaren samenwerkingspartners met veel kennis achter de voordeur en in de wijk. U kunt dus zowel verpleegkundigen van het Amphia Thuisteam als van Thebe of TBW over de vloer krijgen. 

Mantelzorgplein

Amphia Thuis gaat zeker ook over wat de patiënt zelf kan. In  Amphia bestaat een mantelzorgplein. Een team van zorg- en welzijnsmedewerkers van Breda Mantelzorg, Surplus, Thebe en  Amphia bereiden hier patiënten en hun mantelzorgers voor op het ontslag uit het ziekenhuis. Bijvoorbeeld met instructie over de druppelbril of steunkousen, maar ook voor wat ingewikkeldere handelingen zoals het zelf wisselen van antibiotica infusen thuis. Zo zorgen we samen voor dat u niet onnodig lang in het ziekenhuis hoeft te liggen. En dat de thuiszorg meer tijd heeft voor handelingen die u niet zelf kunt doen. 

Thuis als het kan, in het ziekenhuis als het moet!

Heeft u nog vragen? Bel gerust naar de afdeling. We helpen u graag verder!

Afdelingsnummer:
076 595 5090

Label