Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Second opinion
Aanmaakdatum: | Geüpdatet op

Second opinion

Uw eigen tandarts, kaakchirurg of huisarts kan bij het Centrum Bijzondere Tandheelkunde (CBT) vragen om een second opinion of een extra advies. Dit gebeurt altijd via een verwijsbrief. Ook werkt het CBT vaak in opdracht van zorgverzekeraars voor een onafhankelijke, gespecialiseerde second opinion. Hiervoor krijgt u zelf van uw zorgverzekeraar een oproep om naar ons centrum te komen.

Een second opinion is een tweede mening van een onafhankelijke tandarts over een gebitssituatie of een behandelplan waarover een eerste mening (van uw eigen tandarts) al bekend is. Een second opinion wordt altijd gedaan voordat de behandeling is begonnen en het gaat niet om een tweede mening over een reeds uitgevoerde behandeling.

Als u een second opinion wilt, dan kunt u voor informatie over de daartoe te volgen procedure bij uw tandarts terecht. Deze informatie kunt u ook krijgen bij het Tandheelkundig informatie punt (TIP), zie onderstaande link:

Meer lezen over bijzondere tandheelkunde in Amphia?

Ga naar afdeling Centrum Bijzondere Tandheelkunde

Label