Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Diazolidinyl urea (germal ® II)
Aanmaakdatum: | Geüpdatet op

Diazolidinyl urea (germal ® II)

Informatie over allergie

Inleiding
U bent overgevoelig voor de bovenvermelde stof. Ter bevordering van uw genezing en om te voorkomen dat het eczeem (of een andere huidreactie) weer optreedt, ontvangt u hierbij informatie over deze stof. Probeer 'verdachte' voorwerpen te vermijden. Deze lijst dient slechts als leidraad; het is onmogelijk om alle producten aan te geven omdat deze steeds kunnen wisselen van samenstelling.

Algemeen
Diazolidinyl urea (germal ® II) is een formaldehyde vrijmaker.

Gebruik en voorkomen
Het middel komt voor als conserveermiddel in cosmetica, zoals hydraterende crèmes, dagcrèmes, nachtcrèmes, handcrèmes, bodylotions, shampoos en haargels en barrière-crèmes.

Groepsverwante stoffen
Groepsverwante stoffen zijn formaldehyde en andere 'vrijmakers' van formaldehyde zoals imidazolidinyl ureum, bronopol of bromonitropropaandiol, Quarternium-15 en DMDM-hydantoine.

Meer lezen over dermatologie in Amphia?

Ga naar afdeling Dermatologie

Label