Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

MS-centrum: Digitale zorg MS
Aanmaakdatum: | Geüpdatet op

MS-centrum: Digitale zorg MS

Wat is digitale zorg MS in Amphia?
Digitale zorg voor MS maakt gebruik van moderne technologieën om uw gezondheid op afstand te volgen en te verbeteren. Het omvat onder andere:

1. Een stappenteller: Een digitale stappenteller is beschikbaar in de meeste mobiele telefoons en smartwatches en helpt u uw dagelijkse activiteiten bij te houden. Dit helpt niet alleen om uw algehele gezondheid te verbeteren, maar kan ook veranderingen in uw mobiliteit in kaart brengen. 

2. Digitale vragenlijsten: U ontvangt regelmatig digitale vragenlijsten om uw symptomen en welzijn te beoordelen. Uw antwoorden helpen ons om uw zorg op maat aan te passen.

3. Slimme controleafspraken: Met behulp van de verzamelde gegevens kunnen we uw controleafspraken verbeteren. Dit betekent dat we meer gericht met u kunnen spreken over onderwerpen en symptomen die op dat moment voor u relevant zijn.

Voordelen van digitale zorg voor MS

  • Persoonlijke zorg: Uw behandeling wordt aangepast aan uw specifieke behoeften en veranderingen van de ziekte, gebaseerd op relevante gegevens.
  • Tijdsbesparing: Minder reizen naar het ziekenhuis betekent meer tijd voor uzelf en uw dierbaren.
  • Meer zelfregie op uw zorg: U krijgt tools om uw gezondheid actief te beheren.
  • Snellere reactie: U kunt snel contact opnemen met uw zorgteam via de digitale kanalen.

Uw privacy is belangrijk
We begrijpen dat privacy van het grootste belang is. Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en beschermd volgens de geldende wetgeving.

Meer informatie
Voor eventuele vragen, technische ondersteuning of meer informatie over Digitale Zorg voor MS, neemt u contact op met uw zorgteam. 

 

Label