Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Amphia boekt positief resultaat van €9,9 miljoen in 2023

Direct naar

Lees over de verschillende activiteiten die Amphia in 2023 heeft gerealiseerd.

Ons Jaarverslag
Aanmaakdatum:

Amphia boekt positief resultaat van €9,9 miljoen in 2023

Positief financieel resultaat
Amphia heeft 2023 afgesloten met een positief financieel resultaat van € 9,9 miljoen. De totale omzet was € 609 miljoen. Dit betekent dat het positieve resultaat ongeveer 1,6% van de omzet is. In 2022 was het financiële resultaat € 11,8 miljoen. Daarvan was € 7,1 miljoen een eenmalige subsidie voor COVID-19 zorg.

In dit online jaarverslag treft u een indruk aan van verschillende activiteiten die we in 2023 in Amphia hebben gerealiseerd.

Ons Jaarverslag

Investeringen in zorg en medewerkers
Met dit positieve resultaat kan Amphia blijven investeren in zorginnovaties en het welzijn van onze professionals en patiënten. Dit is nodig omdat de zorg onder grote druk staat door de vergrijzing en de krappe arbeidsmarkt. Amphia heeft met verschillende projecten nieuwe professionals aan kunnen trekken en behouden. Dat is een belangrijk resultaat uit 2023.

Kwaliteitskeurmerken en innovatie
In november 2023 kreeg Amphia opnieuw het internationale kwaliteitskeurmerk van Joint Commission International (JCI). Het STZ-profiel van Amphia is verder ontwikkeld, met veel aandacht voor wetenschappelijk onderzoek, opleiding en innovatie. Amphia heeft nu negentien topklinische erkenningen. Ook zijn er stappen gezet naar duurzaamheid, met als doel om in 2025 het zilveren certificaat van de Milieu Thermometer Zorg te behalen.

Waardering voor inzet
Deze resultaten laten zien hoe hard onze collega’s en zorgpartners werken. Dankzij hun inzet kan Amphia de beste zorg bieden aan patiënten. Wij waarderen iedereen die hier dagelijks aan bijdraagt.

Publicaties
Naast het bestuursverslag en financiële jaarrekening over 2023 heeft Amphia ook het Maatschappelijk jaarverslag en het Duurzaamheids- en milieujaarverslag gepubliceerd.

Ga naar publicaties

Meer nieuws lezen?

Ga naar nieuws

Label