Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Vrienden van Amphia

Vrienden van Amphia

Net dat stapje extra

Een ziekenhuis waar iedereen zich welkom voelt, waar een fijne sfeer heerst en waar we verrassen en zorgen voor afleiding. Dat is onze missie!

Logo Vrienden van Amphia

Omdat het ziekenhuisbudget bestemd is voor het leveren van de beste zorg, is er vaak geen budget voor deze belangrijke thema’s. De Vrienden van Amphia maakt daarin het verschil! Door geld in te zamelen en deze projecten te financieren, zorgen we voor nét dat beetje extra waardoor u of uw familie of vriend een zo aangenaam en prettig mogelijk verblijf in Amphia heeft. Dankzij onze vaste vrienden en initiatieven van bedrijven en stichtingen hebben we al vele prachtige projecten kunnen realiseren.

Lees meer over de stichting

Tenslotte is een ziekenhuis veel méér dan muren en een dak.

Raymond Kouwenberg
Raymond Kouwenberg Voorzitter Stichting Vrienden van Amphia

Een ziekenhuisbezoek aangenamer maken

Door verschillende projecten in Amphia te realiseren maken de Vrienden van Amphia het verschil.

Video url

Voor de realisatie van toekomstige projecten zijn we afhankelijk van u! Helpt u mee? U kunt ons op meerdere manieren helpen:

Doneren

Met uw gift zorgen we voor nét dat beetje extra waardoor u of uw familie of vriend een zo aangenaam en prettig mogelijk verblijf in Amphia heeft.

Doneer nu

Een ander idee

Wilt u op een andere manier helpen? Neem dan per mail contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden.

Mail ons!

  1. Een warm kerstgevoel

   Pianoconcert

   De kerstdagen zijn altijd een bijzonder moment in het jaar. We willen het liefst thuis zijn met onze naasten, maar dat kan niet altijd. Daarom konden patiënten en medewerkers met kerst genieten van een prachtig kerstconcert.

   Lees meer

  1. Kerstboom en lichtjes voor Amphia

   Lichtjesactie

   Met de fantastische hulp van betrokken bedrijven uit de regio Breda, heeft Stichting Vrienden van Amphia een kerstboom kunnen schenken aan patiënten en medewerkers. Pam en Cato steken medewerkers en patiënten, die met kerst in Amphia zijn, een hart onder de riem met lichtjes en kerstballen.

   Lees meer
  2. Bredanaars slaan handen ineen voor Amphia

   Breda samen sterk

   Bredase ondernemers steunen Vrienden van Amphia door verkoop van shirts en hoodies.

   Lees meer
  3. Onzekerheid, spanning en angst wegnemen

   Schermen op de SEH

   Om patiënten en hun naasten wat afleiding te bieden tijdens hun bezoek en/of onderzoek hebben we digitale schermen ophangen in meerdere ruimtes op de SEH.

   Lees meer
  4. Oase van rust

   Stiltecentrum

   In het stiltecentrum kan iedereen, van patiënt tot medewerker, terecht om even op adem en tot rust te komen bij ingrijpende of bijzondere momenten.

   Lees meer

  1. Eerste fondsenwervende gala van Amphia

   Amphia gala

   Tijdens het allereerste fondsenwervende gala van Amphia in juni 2019 is 278.000 euro opgehaald.

   Lees meer

Heeft u een vraag, een idee of een andere reactie? Of wilt u meer informatie over sponsormogelijkheden?

Mail ons!

Label