Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

A.J.M. van der Rijt
A.J.M. van der Rijt

A.J.M. van der Rijt

Specialisme

Keel-, Neus- en Oorheelkunde (KNO)

Functie

KNO-arts

Biografie

Na mijn opleiding tot KNO-arts in het St. Radboud Ziekenhuis in Nijmegen ben ik per 2002 gaan werken in het Amphia Ziekenhuis. Daar werk ik sindsdien met heel veel plezier. Kwaliteit en aandacht voor de patient zijn voor mij belangrijke drijfveren. KNO is een breed vak. Door de grootte en ambitie van de vakgroep KNO Amphia is het mogelijk te specialiseren in een deelgebied wat extra motiverend en kwaliteitsverhogend werkt. Sinds 10 jaar houdt ik mij bezig met de complexere neuschirurgie waarbij het samenspel tussen functionaliteit en cosmetisch resultaat een voortdurende inspiratiebron is.Daarnaast ben ik mij met veel voldoening gaan verdiepen in het vakgebied allergie; dit omdat een allergie een enorme invloed op de functie van de neus en gezondheid kan hebben en een toenemend probleem in de westerse wereld vormt. De expertise in botverankerde hoortoestellen heb gelukkig ik mee kunnen nemen vanuit Nijmegen. Ook beleef ik veel plezier aan het opleiden van nieuwe jonge KNO artsen.

Opleiding

1998-2002 Opleiding tot KNO-arts Universitair medisch centrum St. Radboud, Nijmegen

Nevenactiviteiten (buiten ziekenhuis)

  • Plaatsvervangend opleider van KNO-artsen in opleiding gelieerd aan Universitair Medisch Centrum Utrecht

Publicaties

Aandachtsgebieden

  • Algemene KNO-heelkunde
  • Neuschirurgie
  • Allergologie en botverankerde hoortoestellen (BAHA)

Label