Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

drs I. van Onna
drs I. van Onna

drs I. van Onna

Specialisme

Urologie, Robotchirurgie

Functie

Uroloog

Biografie

Na de afronding van mijn specialisatie ben ik als uroloog in Amphia gaan werken. Reeds tijdens mijn opleiding is mijn interesse voor de urologische oncologie gewekt. Dit is de zorg voor patiënten met kanker aan de urologische organen. De begeleiding van deze patiënten, de complexe zorg, de samenwerking met andere disciplines en de operatieve mogelijkheden maken dit deel van ons vak interessant en bijzonder. Om de kwaliteit van de zorg voor patiënten met kanker continu te verbeteren en de kans op genezing te vergroten, ben ik actief binnen het kankernetwerk EMBRAZE. Een prachtige samenwerking van zeven ziekenhuizen en twee instituten radiotherapie in Brabant en Zeeland. Daarnaast ben ik robot uroloog, dat wil zeggen dat vele grote operaties door middel van een kijkoperatie met de robot kunnen worden uitgevoerd. Dit geeft een enorme winst voor de patiënten. Tevens verricht ik prostaatkanker robotoperaties in het Bravis ziekenhuis, waar wij een hechte samenwerking mee hebben.

Werkervaring

  • Specialist sinds 2008 en werkzaam bij Amphia sinds 2008

Opleiding

Chirurgie: Jeroen Bosch ziekenhuis

Urologie: Jeroen Bosch ziekenhuis en UMC Utrecht

Geneeskunde: UMC Utrecht

Nevenactiviteiten (in ziekenhuis)

  • Voorzitter tumorwerkgroep urologie
  • Lid werkgroep minimaal invasieve chirurgie

Nevenactiviteiten (buiten ziekenhuis)

  • Robot operateur in Bravis ziekenhuis
  • EMBRAZE

Lidmaatschappen

  • NVU - Nederlandse vereniging van urologie
  • EAU - European Association of Urology
  • ERUS - EAU Robotic Urology Section

BIG nummer

29049445801

Label