Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

J. Stapel
J. Stapel
J. Stapel

J. Stapel

Specialisme

Anesthesiologie, Pijngeneeskunde en palliatieve zorg en Tropenarts

Functie

Anesthesioloog-Pijnspecialist

Biografie

Het vakgebied Anesthesiologie beslaat de directe zorg over patienten rondom operaties en over patienten in levensbedreigende situatie. Voor mij zit het aantrekkelijkheid in de combinatie van medische kennis op gebied van het hart, longen en de bloedvaten gecombineerd met direct medisch handelen om mensen op een zo confortablele en veilige wijze, bij te kunnen staan. Op het vakgebied Pijngeneeskunde en Palliatieve zorg wardeer ik het totaal plaatje van de individuel mens. Patienten gesprekken vind ik belangrijk en interesssant. Ontdekken wat mensen drijft, wat ze beperkt en hoe zij in het leven staan, bepaald voor een belangrijk deel de behandelmogelijkheden. Samen met de patient bedenken hoe de behandeling zo goed mogelijk op de wensen van de patient aan te laten sluiten, is voor mij de uitdaging.

Werkervaring

  • Spoedeisende hulp arts Amphia Molengracht 2000
  • Tropenarts Burundi 2004-2006
  • Anesthesioloog Nieuw Zeeland 2012-2013
  • Werkzaam binnen Amphia sinds 2017

Opleiding

Artsenopleiding Rotterdam 1994-2000
Opleiding Tropenarts 2000-2004
Opleiding anesthesioloog 2007-2012
Opleiding tot Pijnspecialist 2014-2015

Nevenactiviteiten (in ziekenhuis)

  • Participerend in palliatief team

BIG nummer

59055152101

Label