Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

drs. R.M. Gerards
drs. R.M. Gerards

drs. R.M. Gerards

Specialisme

Orthopedie, Knie prothesiologie, revisies en periprothetische infectiezorg

Functie

Orthopedisch Chirurg

Afdelingen

Biografie

Aandacht voor de patient. Samen opzoek naar een passende oplossing. Als arts en medisch specialist komen patiënten bij mij om een verklaring te vinden voor hun klachten en samen te werken aan een passende oplossing. Een patiënt dient zich gehoord en begrepen te voelen. Vertrouwen te hebben in de specialist. Zeker wanneer er een chirurgische interventie noodzakelijk of gewenst is. Naast dat ik ik in mijn werk als orthopedisch chirurg streef naar de beste behandeling voor het individu vindt ik de omgangsvorm met de behandelaar even essentieel. Mijn aandachtsgebieden zijn de prothesiologie van heup en met name de knie. Daarnaast houd ik me bezig met revisie chirurgie. Tevens is het infectie centrum een groot speerpunt, waarbij we ons focussen op de periprothethische infectiezorg.

Werkervaring

Specialist sinds 2022, werkzaam binnen Amphia sinds 2017.

Opleiding

2015 - 2022 : opleiding tot orthopedisch chirurg

Publicaties

BIG nummer

79917969801

Label