Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

S.H. The-Go

S.H. The-Go

Specialisme

Tandarts Angstbegeleiding Volwassenen

Functie

Tandarts

Biografie

Een tandarts angstbegeleiding heeft zich middels een post academische opleiding gespecialiseerd in begeleiding van volwassenen die geen tandheelkundige zorg aankunnen door een tandartsfobie of andere psychoproblematiek. In een Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde werken speciaal opgeleide angsttandartsen en psychologen met elkaar samen met als doel tandheelkundige zorg ook voor mensen met extreme angst mogelijk te maken. Ze helpen bij het vinden van een oplossing voor de kortere termijn, maar juist ook voor lange termijn. Het tandheelkundig probleem moet worden aangepakt, maar vooral de angst moet worden aangepakt zodat het gebit onderhouden kan (blijven) worden. Een angsttandarts helpt je graag bij het overwinnen van je angst.

Werkervaring

  • Werkzaam binnen Amphia sinds september 2014
  • Gespecialiseerd als Tandarts Angstbegeleiding Volwassenen in 2004
  • Cum Laude afgestudeerd in 2000 als tandarts aan het ACTA te Amsterdam

Opleiding

2001 – 2004: Specialisatie Tandarts Angstbegeleiding Volwassenen, SBT Amsterdam

1995 – 2000: Tandheelkunde, ACTA – UvA Amsterdam

 

BIG nummer

79053770802

 

Label