Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

E. van Os
E. van Os

E. van Os

Specialisme

Psychiatrie

Functie

Psychiater

Afdelingen

Biografie

Sinds november 2007 ben ik werkzaam als ziekenhuispsychiater in het Amphia Ziekenhuis. Daarvoor heb ik altijd gewerkt in de regio Rotterdam. Ik zie zowel volwassen patiënten als ouderen. Met name de combinatie van psychiatrie en lichamelijke aandoeningen heeft mijn interesse. Binnen het Amphia ziekenhuis hebben we een samenwerking en multidisciplinair overleg met de Oncologie, waar ik vanuit onze afdeling aan deelneem. Om deze reden zie ik ook veel patiënten met oncologische problematiek en psychiatrische klachten. Met de neurologie hebben wij een gelijksoortige samenwerking en vanuit die samenwerking zie ik veel patiënten met Parkinson en MS. Andere interesses zijn o.a. Elektroconvulsieve therapie, stemmingsstoornissen, ADHD en slaapstoornissen.

Werkzaam bij Amphia sinds 2007.

Werkervaring

Sinds 2007 ziekenhuispsychiater Amphia

2006-2007 Psychiater RIAGG Rijnmond

Opleiding

2001-2006: Specialisatie psychiatrie, Erasmus MC

2000: Arts Neurologie OLVG Amsterdam

1993-2000: Erasmus MC Rotterdam studie Geneeskunde

Nevenactiviteiten (in ziekenhuis)

2012-2015 Medisch manager Zorgkern Ziekenhuispsychiatrie Amphia

Nevenactiviteiten (buiten ziekenhuis)

2012-2017 Opleider huisartsenopleiding Erasmus MC stage psychiatrie

Label