Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Uw bezoek aan Amphia en COVID-19. Lees hier meer over de aangepaste zorg en maatregelen.

Psychiatrie

Bij de afdeling Psychiatrie helpen we u met psychische (geestelijke) problemen. We doen onderzoek, bepalen welke ziekte u heeft en geven advies en behandeling. We bieden verschillende soorten behandelingen. Bijvoorbeeld van psychiatrische klachten in combinatie met lichamelijke klachten, als een arts niet weet wat de oorzaak is. Ook hebben we veel ervaring met de behandeling van slaapproblemen, ADHD en psychische problemen bij zwangerschap.

Zorg speciaal voor u
We vinden het belangrijk om snel voor u aan de slag te gaan en u de zorg te geven die u nodig heeft. Samen overleggen we welke onderzoeken u krijgt en welke behandelingen het beste bij uw situatie passen. Ook als u voor het eerst hulp krijgt voor uw psychiatrische problemen, bent u bij onze afdeling op de goede plek.

Soms blijft u wat langer bij ons op de afdeling. Bijvoorbeeld voor een korte behandeling of omdat we u onderzoeken. Ook als het gaat om een crisisinterventie. Dan moet u kort blijven omdat het niet goed met u gaat en de situatie gevaarlijk is voor uzelf of anderen.

Patiëntverhaal van Tiny

Dankzij SOLK-therapie (Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten) ziet Tiny het leven weer zonniger in.

Lees het verhaal van Tiny
Portretfoto Tiny

Goedgekeurd kwaliteitsstatuut ggz-instelling

Bij Amphia kunt u zogenoemde ‘geneeskundige ggz’ zorg krijgen. Daar zijn afspraken over gemaakt. Daar leest u meer over in het kwaliteitsstatuut.

Ga naar Kwaliteitsstatuut

Meer informatie voor u

Heeft u nog vragen? Bel gerust naar de afdeling. We helpen u graag verder!

Afdelingsnummer:
(076) 595 10 16