Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

H. Baazil
H. Baazil

H. Baazil

Specialisme

KNO-heelkunde

Functie

KNO-arts

Biografie

Sinds 2022 ben ik als KNO-arts werkzaam in het Amphia ziekenhuis en maak ik deel uit van de vakgroep KNO. Als geboren en getogen Brabander voel ik mij zeer op mijn plek in het mooie Breda. De opleiding tot arts heb ik aan de K.U. Leuven in België genoten. In 2020 heb ik mijn specialisatie tot KNO-arts in het Amsterdam UMC afgerond. Tijdens deze periode heb ik een bovengemiddelde interesse ontwikkeld voor problemen van het oor en gehoor. Om deze reden heb ik na mijn opleiding een jaar als fellow otologie gewerkt in het St. Augustinus ziekenhuis te Antwerpen, waar ik me verder heb gespecialiseerd in operatieve behandelingen van oorproblemen. Naast deze klinische werkzaamheden bevind ik me in de afrondende fase van mijn promotieonderzoek naar toepassingen van endoscopen binnen de oorchirurgie. In de dagdagelijkse praktijk hecht ik veel waarde aan het volledig informeren van patiënten waardoor het mogelijk is om samen tot de best passende behandeling te komen.

Werkervaring

Opleiding

  • Opleiding KNO-arts Amsterdam UMC 2015-2020
  • Fellow neurotologie European Institute for ORL, St Augustinus ziekenhuis, Antwerpen, 2021
  • Promotie onderzoek: toepassingen van de endoscoop binnen oorchirurgie, 2017-heden

Lidmaatschappen


BIG nummer

39919759201

Aandachtsgebieden

  • Algemene KNO
  • Otologie

Label