Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

I. van den Berg
I. van den Berg

I. van den Berg

Specialisme

Psychiatrie

Functie

Verpleegkundig Specialist

Afdelingen

Biografie

Als verpleegkundig specialist ben ik werkzaam in de psychiatrisch consultatieve dienst. De consultatieve dienst verleent zorg aan klinische patiënten met een lichamelijke en psychiatrische oorzaak die elkaar negatief beïnvloeden. Het consult wordt aangevraagd voor diagnostiek en/of behandeling van psychiatrische stoornissen en verpleegkundige zorg waarin wordt samengewerkt met de psychiater en collega's VS-GGZ. Daarnaast is er een samenwerkingsverband met de medisch psychiatrische unit, polikliniek en deeltijdbehandeling psychiatrie. Verder is de psychiatrisch consultatieve dienst verantwoordelijk voor de deskundigheidsbevordering van psychiatrische ziektebeelden/ vraagstukken voor alle disciplines werkzaam in het ziekenhuis. Op de polikliniek verleen ik diagnostiek en behandeling aan zwangeren en kraamvrouwen met psychiatrische problemen, nazorg na een consult en screening op metabool syndroom bij gebruik van antipsychotica. Er is een samenwerkingsverband met de psychiater.

Werkervaring

 • Sinds 2019 ben ik werkzaam als verpleegkundig specialist GGZ
 • Vanaf 2000 ben ik als verpleegkundige werkzaam in Amphia op diverse somatische afdelingen en van 2004 tot 2016 was ik werkzaam op de PAAZ/MPU. In 2016 ben ik overgestapt naar de psychiatrisch consultatieve dienst

Opleiding

2017-2019: Master Advanced Nursing Practice Fontys Hogescholen Breda
2014-2015: Vervolgoppleiding ziekenhuispsychiatrie Nijmegen
1998-2000: duale opleiding HBO-V AVANS Breda
1996-1998: MBO doktersassisten ROC Tilburg

Nevenactiviteiten (in ziekenhuis)

 • Trainingen in het omgaan met agressie binnen het ziekenhuis
 • Delier werkgroep
 • VIM werkgroep

Lidmaatschappen

 • De beroepsvereniging voor Verpleegkundig Specialisten (V&VN VS)

   

   

   

   

   

   

   

BIG nummer

49059478630

Label