Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

M. Lucas
M. Lucas
M. Lucas

M. Lucas

Specialisme

Medisch Psychologie

Functie

Psychodiagnostisch medewerker, Meewerkend Teamleidinggevende

Biografie

Met veel plezier werk ik reeds geruime tijd als psychodiagnostisch medewerker bij de poli Medische Psychologie. In mijn werk verricht ik psychodiagnostische onderzoeken bij patiënten naar geheugenfuncties, concentratievermogen, (intellectuele) vaardigheden en/ of persoonlijkheidskenmerken. Daarnaast zie ik patienten voor (deel) behandeling, waarbij ik in het bijzonder gespecialiseerd ben in ADHD coaching en cognitieve gedragstherapie. Ik werk vooral samen met de poli Psychiatrie, Geriatrie en Neurologie. Verder ben ik sinds 2012 tevens meewerkend teamleidingevende bij onze poli waarbij ik het team psychodiagnostisch medewerkers/ assistenten aanstuur. Mijn uitdaging en passie in mijn werk vind ik in het samen met de patiënt uitzoeken en puzzelen waar het probleem zit en op zoek te gaan naar de best passende oplossing en hulp.

Werkervaring

  • Psychodiagnostisch medewerker sinds 1993  binnen het Amphia
  • Meewerkend Teamleidinggevende sinds 2012 binnen het Amphia

Opleiding

1989 – 1993 Psychodiagnostisch Werk,  AMA, Rijkshogeschool Ijsselland
2002 propadeuse Psychologie, Open Universiteit Nederland
2005 – 2006 Gedragstherapeutisch werker, RINO
2012 – 2013 Post HBO, Management, Avans Hogeschool Breda

Label