Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

N. de Jong
N. de Jong

N. de Jong

Specialisme

Bekkenbodemcentrum

Functie

Verpleegkundig specialist

Biografie

Na circa 7 jaar als verpleegkundig consulent continentiezorg op het bekkenbodemcentrum te hebben gewerkt ben ik de masteropleiding tot verpleegkundig specialist gaan volgen. Als verpleegkundig specialist verricht is zowel verpleegkundige als medische handelingen. Ik neem dus een deel van de taken van de arts over zodat zij zich meer op de complexe zorg kunnen richten. De combinatie van verpleegkundig en medisch geeft mij veel voldoening in mijn werk. Met mijn kennis en ervaring als verpleegkundig specialist op het bekkenbodemcentrum hoop ik een luisterend oor te kunnen bieden, beperkingen in het functioneren te kunnen verminderen en de kwaliteit van leven te verbeteren aan mensen met bekkenbodemproblematiek, zoals bijvoorbeeld verzakking en/of urineverlies.

Werkervaring

  • Sinds 2010 als verpleegkundig consulent continentiezorg op het bekkenbodemcentrum.
  • Sinds 2019 als afgestudeerd verpleegkundig specialist op het bekkenbodemcentrum.
  • Hiervoor binnen het Amphia op diverse afdelingen werkzaam geweest, eerst als MBO-verpleegkundige, daarna als HBO- verpleegkundige en leidinggevende.
  • Ik ben sinds 1991 in dienst van het Amphia ziekenhuis.

Opleiding

2017-2019      MASTER OF SCIENCE, FONTYS HOGESCHOOL, TILBURG, Master of Advanced Nursing Practice (MANP/Verpleegkundig Specialist) intensieve somatische zorg (algemene ziekenhuiszorg) 
2011-2012      CONTINENTIEVERPLEEGKUNDIGE, SINT ANTONIUS ACADEMIE, NIEUWEGEIN 2001-2002      MANAGEMENT IN DE GEZONDHEIDSZORG FASE 1, HOGESCHOOL WEST-BRABANT, BREDA
1995-1998      VERPLEEGKUNDIGE NIVEAU 5, HOGESCHOOL WEST-BRABANT, BREDA
1990-1994      VERPLEEGKUNDIGE NIVEAU 4, DE BORG, BREDA

Nevenactiviteiten (in ziekenhuis)

  • Researchcoordinator: coordineren van medisch wetenschappelijk onderzoek met mensen op het bekkenbodemcentrum

Nevenactiviteiten (buiten ziekenhuis)

  • Om mijn kennis goed op peil te houden volg ik zowel binnen als buiten het ziekenhuis diverse scholingen, bijeenkomsten en congressen.

Lidmaatschappen

Tijdschriften:

  • Nursing Academy
  • De Verpleegkundig specialist

Beroepsvereniging:

  • V&VN VS (Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland, Verpleegkundig Specialist)
  • https://venvnvs.nl/

BIG nummer

19029962330

Label