Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

A. van de Leest
A. van de Leest

A. van de Leest

Specialisme

Logopedie

Functie

Logopedist

Afdelingen

Biografie

Logopedie is binnen het Amphia betrokken in zowel de kliniek als in de polikliniek op de poli KNO. Mijn werkzaamheden zijn enkel in de kliniek. In de kliniek heb ik te maken met opgenomen patiënten die problemen hebben met spraak, taal en/of eten en drinken. De logopedist leest het dossier in, neemt anamnese af, voert onderzoek uit, geeft advies en deelt dit vervolgens met zowel artsen, verpleegkundigen en hotelservice als met familie. Werken in het ziekenhuis is elke dag anders en dat maakt het werk zo leuk. Multidisciplinair komen we tot het beste behandelplan voor de patiënt.

Werkzaam bij Amphia sinds 2023.

Werkervaring

Ik ben afgestudeerd sinds 2022 en later in dat jaar heb ik mijn eerste werkervaring in het Amphia mogen opdoen door het invullen van een zwangerschapswaarneming. 

Opleiding

  • 2018-2022: Bachelor Logopedie te Eindhoven.
  • Vanwege registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici wordt elke 5 jaar voldaan aan onderhouden van kennis en kunde waaronder het volgen van cursussen, symposia en opleidingen.
  • 2023: cursus instrumenteel slikonderzoek FEES en slikvideo

Nevenactiviteiten (buiten ziekenhuis)

Naast mijn werkzaamheden in het Amphia ben ik ook werkzaam als logopedist in de ouderenzorg.

Lidmaatschappen

Sinds 2022 Lid van de Nederlandse vereniging van Logopedie en Foniatrie

Label