Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

J.A.A.M. van den Hout
J.A.A.M. van den Hout

J.A.A.M. van den Hout

Specialisme

Orthopedie

Functie

Orthopedisch Chirurg

Afdelingen

Biografie

Mijn naam is Joost van den Hout, bouwjaar 1964 te Oisterwijk. Vader van 3 zonen en een dochter. In mijn vrije tijd houdt ik me graag bezig met wat sportieve activiteiten zoals hardlopen en fietsen, ben ik bezig in en rondom het huis en ga ik zo nu en dan kopje onder als technisch normoxic trimix duiker. In de keuken kom ik verder dan een gebakken eitje en ik mag dan ook graag een dagje kokkerellen voor een bourgondisch avondje met familie en/of vrienden.

Werkervaring

Ik ben orthopedisch chirurg sinds 2002 en heb de eerste 4 jaar na mijn specialisatie vrij allround gewerkt in het Albert Schweitzer ziekenhuis te Dordrecht en Zwijndrecht. 

Vanaf 1 januari 2006 ben ik werkzaam te Breda en Oosterhout al waar ik me door de mogelijkheid van super-specialisatie steeds meer bezig ben gaan houden met mijn voorkeur voor reconstructieve chirurgie van het heup- en mindere mate het kniegewricht. Daarnaast ben ik een van de twee orthopedisch chirurgen die zich binnen onze vakgroep bezig houden met kinderorthopedie via ons speciale kinder spreekuur op de donderdag ochtend. Mijn wetenschappelijke kunde probeer ik verder te ontplooien via een promotie traject, natuurlijk over de heupprothesiologie zoals deze in onze vakgroep wordt uitgeoefend. Ik denk dat we oprecht mogen stellen dat de vakgroep Orthopedie van het Amhia een zeer enthousiaste, coherente, kundige en bovenal kritische groep betreft, waar topklinische orthopedie wordt bedreven in de volledige breedte van het vak en bovenal in een veilige omgeving voor de patiënt.

Nevenactiviteiten (in ziekenhuis)

  • Voorzitter vakgroep Orthopedie Amphia

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Orthopedische Vereniging (NOV)
  • Nederlandse Vereniging voor Orthopedische Traumatologie (NVOT)
  • Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie (NVA)
  • European Hip Society
  • Dutch Hip Society

Aandachtsgebieden

  • Heup- en knie prothesiologie

Label