Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

W.A.H. van Veldhuizen - van Wanrooij
W.A.H. van Veldhuizen - van Wanrooij

W.A.H. van Veldhuizen - van Wanrooij

Specialisme

Logopedie

Functie

Logopedist

Afdelingen

Biografie

Logopedie is binnen het Amphia betrokken in zowel de kliniek als in de polikliniek op de poli KNO. Mijn werkzaamheden zijn zowel in de kliniek als op de poli KNO (KeelNeusOor). In de kliniek heb ik te maken met opgenomen patiënten die problemen hebben met spraak, taal en/of eten en drinken. De logopedist leest het dossier in, neemt anamnese af, voert onderzoek uit, geeft advies en deelt dit vervolgens met zowel artsen, verpleegkundigen en hotelservice als met familie. Op de poli KNO werk ik samen met de KNO-arts om de diagnostiek rondom stemproblemen en / of slikproblemen te verfijnen. De logopedische behandeling wordt uitgevoerd door de logopedist in de periferie. Tenslotte ben ik mime-therapeut en begeleid ik mensen met een perifere aangezichtsverlamming. Werken in het ziekenhuis is elke dag anders en dat maakt het werk zo leuk. Multidisciplinair komen we tot het beste behandelplan voor de patiënt.

Werkzaam bij Amphia sinds 2016.

Werkervaring

Logopedist sinds 2016 en werkzaam bij het Amphia vanaf dat jaar.

Opleiding

  • 2012-2016: Bachelor Logopedie te Eindhoven.
  • Vanwege registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici wordt elke 5 jaar voldaan aan onderhouden van kennis en kunde waaronder het volgen van cursussen, symposia en opleidingen: PostHBO cursussen gedaan gericht op neurologische problematiek (communicatie en slikproblematiek) en stemproblemen.
  • 2022: Opleiding tot mime-therapeut.

Nevenactiviteiten (in ziekenhuis)

Ik ben actief als intern auditor.

Lidmaatschappen

  • Sinds 2016 lid van de Nederlandse Vereniging van Logopedie en Foniatrie
  • Deelname aan werkgroep ‘neurologie’

Label