Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Orthopedische behandeling op de poliklinische behandelkamer
Aanmaakdatum: | Geüpdatet op

Orthopedische behandeling op de poliklinische behandelkamer

Met de orthopeed heeft u een afspraak gemaakt voor een poliklinische ingreep onder plaatselijke verdoving. In sommige gevallen betreft dit een WALANT verdoving. Voor meer specifieke informatie hierover verwijzen wij u naar de folder “WALANT verdoving tijdens uw operatie”. Walant verdoving tijdens uw operatie - Amphia.

Voorbereiding thuis
Het is verstandig de folder goed door te lezen. Hierin staat specifieke informatie over uw behandeling, mogelijke complicaties en de te verwachten herstelduur. Zo bent u goed voorbereid op het na-traject en de herstelduur die hierbij hoort. Dat geeft u de mogelijkheid indien nodig de zorg en hulp te regelen die u nodig heeft de eerste periode na de behandeling.

• Voor de poliklinische behandelingen hoeft u niet nuchter te zijn, u mag gewoon eten en drinken.
•  Indien u bloedverdunning gebruikt zal uw behandelend arts het stoppen of doorgaan van de bloedverdunning met u besproken hebben.
•  Voor alle behandelingen vragen wij u iemand mee te nemen die u naar huis brengt, autorijden wordt afgeraden direct na de operatie.
• Over het algemeen is de te verwachten pijn na de operatie goed te behandelen met paracetamol. Het is verstandig dit in huis te hebben.
• Let op: u mag tijdens de operatie geen sieraden aan de aangedane hand of pols dragen.

Ontvangst ziekenhuis en route
Wij ontvangen u graag op route 173. U mag zich aanmelden bij de balie, vervolgens gaat u naar de afdeling waar de behandeling plaatsvindt.

Behandeling
Voor specifieke informatie over uw behandeling verwijzen wij u naar de website. Folderoverzicht Orthopedie: Bovenste extremiteiten | Amphia Ziekenhuis.

Tijdens de behandeling is het mogelijk om vragen te stellen aan arts en verpleegkundige.

Nabehandeling en ontslag
Direct na de behandeling blijft u nog even bij de verpleegkundige. Zij spreekt het na-traject met u door en geeft antwoord op uw resterende vragen. Ook krijgt u hier ook informatie over uw vervolgafspraak. Indien u zich goed voelt, kunt u vaak snel het ziekenhuis weer verlaten. In de meeste gevallen bent u niet meer dan 15 minuten bij de verpleegkundige aanwezig.

Vragen?
Wij helpen u graag. U kunt contact opnemen met de assistent of onze verpleegkundig specialist. Gelieve ons tijdens kantooruren te bellen. ​
T: (076) 595 30 80
Liever via de email?  E-mail: vsorthopedie@amphia.nl
We streven er naar uw email binnen 72 uur te beantwoorden.

Meer lezen over orthopedie bij Amphia?

Ga naar afdeling Orthopedie

Label