Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Kunstwerk de Sprieten terug bij  ingang Amphia Breda
Aanmaakdatum:

Kunstwerk de Sprieten terug bij ingang Amphia Breda

Op zaterdag 19 november werd het kunstwerk 'de Sprieten' herplaatst. Dit kunstwerk stond voorheen bij de ingang van Amphia Breda. Nu staan ze, na een grondige restauratie, bij de parkeergarage. Het kunstwerk de Sprieten vormt samen met de Naalden het kunstwerk Relations door Marijke de Goey. 

Kunstroute
Meer weten over dit kunstwerk of andere kunst in Amphia? Bekijk ook eens de kunstroute. 

Bekijk kunstroute

Foto's plaatsing de Sprieten

Over kunst in Amphia

Door kunst kun je even ontsnappen aan de realiteit. Het neemt je mee, laat je nadenken of wegdromen. Daarbij draagt een fijne omgeving bij aan het genezingsproces. Ook daar kan kunst een positieve rol in spelen.
Daarom heeft Amphia speciale aandacht voor kunst. Wij hebben een eigen collectie die bestaat uit zo’n 100 werken. En er is een kunstcommissie die de kunst beheert en advies uitbrengt over nieuwe kunst in het ziekenhuis.

Meer weten?

Label