Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Vrienden van Amphia: Lichtjesactie

Vrienden van Amphia: Lichtjesactie

2020

Dit project is in 2020 opgestart en is inmiddels afgerond.

Logo Vrienden van Amphia

In 2020 zullen de kerstdagen anders dan anders zijn door de invloed van COVID-19. Waar normaal de decembermaand voor veel mensen in het teken van samenzijn en gezelligheid staat, moest iedereen zoveel mogelijk binnen blijven, is er onzekerheid en zijn er zorgen over de toekomst. Dat geldt ook voor patiënten die tijdens kerst en oud- en nieuw in het ziekenhuis moesten verblijven. En voor medewerkers die aan het werk waren. Wij willen hen een hart onder de riem steken, hen licht in de duisternis geven en het huiselijker maken; tijdens de feestdagen en ook voor daarna.

Met de fantastische hulp van cadetten van de KMA, lichtsponsor Anetwerk en andere betrokken bedrijven uit de regio Breda, heeft Stichting Vrienden van Amphia een kerstboom kunnen schenken aan patiënten en medewerkers. Pam, Cato en Isabela staken de lichtjes in de boom aan. Pam en Cato – samen Team Kerstengel Breda – hingen ook twee zelf versierde kerstballen in de boom. De lichtjes en de kerstballen in de boom zijn voor de patiënten en medewerkers van Amphia. Voor 3 euro kon je symbolisch een lichtje en/of kerstbal kopen en zo onze actie steunen. De opbrengst is bestemd voor onze patiënten en medewerkers om het verblijf in Amphia prettiger te maken.

Pam en Cato voor de kerstboom

Pers

Er was ook pers aanwezig tijdens deze bijzondere avond. Lees meer in het interview!

Ga naar BNdeStem

Meer zien?

Er zijn al ontzettend veel mooie projecten gerealiseerd met behulp van donaties aan Vrienden van Amphia. Meer lezen?

Bekijk projecten

Heeft u een vraag, een idee of een andere reactie? Of wilt u meer informatie over sponsormogelijkheden?

Mail ons!

Label