Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

dr. A.G.W. van Norden
dr. A.G.W. van Norden

dr. A.G.W. van Norden

Specialisme

Neurologie

Functie

Neuroloog

Biografie

Ik ben in Amphia werkzaam als algemeen neuroloog met als aandachtsgebied de vasculaire neurologie: zorg voor patiënten met een beroerte (herseninfarct of hersenbloeding). Deze patiënten presenteren zich veelal op de spoedeisende hulp. Ook zie ik deze patiënten op de polikliniek nadat ze een beroerte hebben doorgemaakt en daar heb ik speciale aandacht voor jonge patiënten met een beroerte. Daarnaast heb ik als aandachtsgebied cognitieve stoornissen en dementie. Ik werk sinds 2013 met veel plezier in Amphia. Nadat ik mijn geneeskunde studie in 2003 afrondde aan de Universiteit van Utrecht, deed ik de opleiding tot neuroloog aan het Radboudumc in Nijmegen. Daar ben ik ook gepromoveerd op het onderwerp: ‘Cognitive function in elderly with cerebral small vessel disease’.

Werkervaring

  • Werkzaam in Amphia sinds 2013

Opleiding

Geneeskunde: Universiteit van Utrecht
Opleiding Neuroloog: RadboudUMC Nijmegen

Nevenactiviteiten (in ziekenhuis)

  • Medisch Manager Zorgkern Neurologie en Neurochirurgie

Publicaties

Label