Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

dr. M. Santema-Raps
dr. M. Santema-Raps

dr. M. Santema-Raps

Specialisme

Gynaecologie en Verloskunde

Functie

Gynaecoloog

Biografie

Tijdens mijn opleiding tot arts ontstond de liefde voor gynaecologie en verloskunde tijdens het betreffende co-schap. Ik volgde de opleiding tot gynaecoloog en nog steeds ga ik dagelijks met veel plezier naar mijn werk! De periode van zwangerschap en bevalling is voor veel vrouwen een van de belangrijkste periodes uit hun leven. Ik vind het heel bijzonder om hen hierin bij te mogen staan! Ik vind het heel belangrijk om heldere informatie te geven, samen beslissingen te nemen en niet onnodig te medicaliseren. Het inspireert mij om betrokken te zijn bij de samenwerking met andere zorgverleners in de geboortezorg, en de organisatie van geboortezorg zo in te richten dat we met elkaar de beste zorg leveren voor de zwangere en haar gezin! Hiernaast hou ik mij graag bezig met het geven en organiseren van onderwijs.

Werkervaring

  • Medisch Specialist sinds 2021
  • Werkzaam binnen Amphia sinds 2022.

Opleiding

2003-2011 Geneeskunde aan de universiteit Leiden
2013-2021 Specialisatie tot gynaecoloog in het Leiden Universitair Medisch Centrum en Haaglanden Medisch Centrum

Publicaties

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie
  • Federatie Medisch Specialisten

BIG nummer

29913803801

Label