Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

F. Toonders

F. Toonders

Specialisme

vaatchirurgie

Functie

Verpleegkundig specialist in opleiding voor de vaatchirurgie

Biografie

Begin 2021 kreeg ik de kans om te starten als Verpleegkundig Specialist in opleiding. Als verpleegkundig specialist kan ik mijn verpleegkundige en medische kennis delen met de patiënt. Dit zorgt ervoor dat de patiënt over goede voorlichting beschikt om samen tot de juiste behandelingskeuze te komen. Er is een nauw samenwerkingsverband met de vaatchirurgen. U kunt mij dus ook tegenkomen op de polikliniek. Samen met de vaatchirurg of alleen. Sinds kort ben ik ook werkzaam op MVO poli (Multidiciplinaire Vaatchirurgische Ouderenpoli). Naast mijn werkzaamheden voor u als patient, werken wij ook aan procesverbetering binnen de zorg. Dit doen we door onderzoek, registratie en complicatie besprekingen. Hierbij zijn de verpleegkundig specialisten een belangrijke spil in het traject.

Werkervaring

Voor mijn stages voor de HBO opleiding tot Verpleegkundige heb ik twee jaar stage gelopen op verschillende afdelingen in het Amphia ziekenhuis. Direct na het behalen van mijn opleiding ben ik in 2019 gestart op de afdeling vaatchirurgie. In deze twee jaar werd ik als verpleegkundige erg enthousiast over het specialisme vaatchirurgie. Na twee jaar werkzaam te zijn geweest op de afdeling heb ik de uitdaging aangenomen om te beginnen aan de opleiding ‘Master of Advanced Nursing Practice (MANP).

Opleiding

MBO Doktersassistente 2011- 2014
HBO Verpleegkundige 2014- 2019
Master of Advance Nursing Practice sept 2021 – heden

BIG nummer

79925366330

Label