Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

F.W.M. Kloosterman
F.W.M. Kloosterman
F.W.M. Kloosterman

F.W.M. Kloosterman

Specialisme

Immunotherapie

Functie

Verpleegkundig Specialist Oncologie

Biografie

Als verpleegkundig specialist ben ik betrokken bij de zorg voor mensen binnen de oncologie met als expertisegebied immunotherapie. Zo ben ik medeverantwoordelijk voor de verpleegkundige, medische en psychosociale zorg. Graag zie ik de mens achter de patiënt en maak ik samen met patiënten beslissingen binnen de zorg. Daarbij vind ik het belangrijk heldere en duidelijke informatie te geven omtrent de behandeling en het ziekteproces waarin ik open en eerlijk zal zijn. Het mooie aan het vak verpleegkundig specialist is dat je een brug kunt slaan tussen het verpleegkundige en het medische en beide kwaliteiten in huis hebt. Zoals mijn patiënten het nog wel eens noemen “een soort semi-arts met ook de kwaliteiten van een verpleegkundige”. Persoonsgerichtheid kenmerkt mijn manier van werken richting de patiënt. Oncologie vind ik een boeiend vakgebied, waarin er steeds nieuwe ontwikkelingen zijn. Hierdoor zorg ik middels scholingen, het lezen van literatuur, het bijwonen van congressen en symposia, dat mijn kennis op peil blijft en ik altijd blijf leren. Achter de schermen werk ik mee aan verbeteringen binnen de kwaliteit en organisatie van zorg.

Werkervaring

2020-heden Amphia ziekenhuis Breda (poli interne-oncologie/oncologisch dagcentrum/immunotherapiecentrum)
2010- 2019 Albert Schweitzer ziekenhuis Dordrecht (longafdeling/poli longgeneeskunde/Centrum voor Longkanker en oncologisch dagcentrum)
2010- 2019 Albert Schweitzer ziekenhuis Dordrecht (consulent palliatief team)
2004-2010 Gehandicaptenzorg
2005-2008 Amphia ziekenhuis Breda (kinderafdeling)

Opleiding

2020-2022 Master Advanced Nursing Practice
2014-2017 HBO bachelor verpleegkunde CHE Ede
2013-2014 Pulmonologieopleiding st. Antonius Utrecht
2012-2013 Oncologieopleiding medische faculteit Erasmus MC
2002-2006 MBO verpleegkunde Baronie college Breda

Label