Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

J.A.C. Verwijmeren – van Agtmael
J.A.C. Verwijmeren – van Agtmael
J.A.C. Verwijmeren – van Agtmael

J.A.C. Verwijmeren – van Agtmael

Specialisme

Gynaecologie en Verloskunde

Functie

Physician Assistant

Biografie

Na het behalen van mijn diploma in 2003 heb ik lange tijd in het Beatrixziekenhuis in Gorinchem gewerkt als Klinisch Verloskundige. Sinds 2017 werk ik in het Amphia Ziekenhuis; eerst op de locatie Langendijk en sinds november 2019 in het gloednieuwe ziekenhuis op de Molengracht. Als Klinisch Verloskundige ligt de nadruk vooral op zwangerschappen met een hoger risico en bevallingen waarbij zich (mogelijk) een complicatie voordoet; de uitdaging hierbij is om deze zwangerschappen en bevallingen zo goed mogelijk te laten verlopen. Dit alles doen we samen met een multidisciplinair team! Het vak van verloskundige past bij me en ik oefen dit mooie vak al jaren met veel plezier uit. Om me verder te verdiepen in de verloskunde, mijn medische kennis en mezelf persoonlijk verder te ontwikkelen ben ik in september 2020 gestart met de opleiding Master Physician Assistant Klinisch Verloskundige.

Werkervaring

  • Verloskundige sinds 2003
  • Werkzaam bij Amphia sinds 2017

Opleiding

HBO-Verpleegkunde (Hogeschool Brabant)
Opleiding tot Verloskundige (Hogeschool Antwerpen
Opleiding tot Klinisch Verloskundige (Universitair Medisch Centrum Utrecht)
Master Physician Assistant Klinisch Verloskundige (Hogeschool Rotterdam) gestart in 2020

Label