Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

R. van Alphen

R. van Alphen

Specialisme

Fysiotherapie

Functie

Fysiotherapeut

Biografie

Bewegen is gezond, echter dit is niet vanzelfsprekend. Mensen helpen door middel van het geven van advies, als ook het begeleiden en behandelen om klachten te voorkomen, verhelpen en/ of te verminderen. Mijn werkervaring heb ik opgedaan binnen het ziekenhuis, 1e lijns-praktijk en kortverblijf revalidatieafdeling in een verpleeghuissetting. Mijn grootste affiniteit ligt op het gebied van de oudere patient, niet-aangeboren hersenletsel, amputaties/prothesiologie en het behandelen / begeleiden van chronisch zieke patienten. Ik ben van mening dat gezond bewegen en voeding erg belangrijk zijn en dat patienten zelf de belangrijkste rol spelen in het onderhouden cq beinvloeden van hun eigen gezondheid. Hierin kan ik, in samenspraak, de patient motiveren, begeleiden en adviseren en zal hierbij altijd denken in mogelijkheden.

Werkervaring

  • Fysiotherapeut sinds 1986, werkzaam binnen Amphia sinds 2012

Opleiding

1986: Bachelor of Science, fysiotherapie te Vlissingen.
2004: Bachelor of Science, management gezondheidzorg / welzijn te Breda

Relevante curssusen
Diverse scholingen op gebied van niet-aangeboren hersenletsel, prothesiologie

Nevenactiviteiten (in ziekenhuis)

  • Meewerkend teamleider fysiotherapie binnen Amphia

 

BIG nummer

79032986604

Label