Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Fysiotherapie

Door verschillende oorzaken kunt u klachten krijgen die te maken hebben met bewegen. Bijvoorbeeld na een ongeluk, door een ziekte, na een operatie of een hartaanval. Maar ook een slechte conditie of een slechte houding zorgen soms voor problemen met bewegen. Uw medisch specialist stuurt u dan door naar onze afdeling Fysiotherapie.

Afspraak

Wij geven u advies, begeleiding en behandeling, om uw klachten te verminderen of te voorkomen. Een verwijzing van uw huisarts of behandelend arts is gewenst. Maar we onderzoeken en behandelen u ook als u niet doorgestuurd bent. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact op via (076) 595 30 75.

Na het eerste gesprek en onderzoek maken we een plan voor uw behandeling. In dit plan neemt de fysiotherapeut soms ook behandelingen van andere specialisten mee. Bijvoorbeeld van een arts, gespecialiseerde verpleegkundige of ergotherapeut. Zodat we u bij uw situatie de beste zorg geven. Ook krijgt u vaak advies en oefeningen mee om zelf thuis aan de slag te gaan.

Ervaring en aandachtsgebieden

Patiënten vanuit heel Nederland komen naar Amphia voor een operatie. Hierdoor hebben we een groot aantal operaties per jaar. Fysiotherapeuten helpen bij het herstel. Amphia heeft daardoor veel ervaring met:

Innovatie

Wij werken mee aan onderzoeken in Amphia. Zoals het TOP-programma: we volgen te vroeg geboren kinderen het eerste jaar en begeleiden en adviseren ouders. Ook onderzoek op de Rapid recovery/one day surgery en over hechting van de voorste kruisband.

Meer informatie voor u

Heeft u nog vragen? Bel gerust naar de afdeling. We helpen u graag verder!

Afdelingsnummer:
(076) 595 30 75

Label