Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

R. van Gorkom
R. van Gorkom
R. van Gorkom

R. van Gorkom

Specialisme

Vaatchirurgie

Functie

Verpleegkundig specialist vaatchirurgie

Biografie

Ik ben in 2009 gestart met de opleiding mbo-verpleegkunde middels een werken/leertraject binnen het Amphia ziekenhuis. Tijdens de opleiding heb ik op verschillende verpleegafdelingen gewerkt. Ik ben hierna terecht gekomen op de verpleegafdeling van de vaatchirurgie. Hier heb ik de opleiding hbo-verpleegkunde afgerond. In de 6 jaar dat ik hier gewerkt heb, ben ik bekend geraakt met de vepleegkundige aspecten van zorg voor vaatchirurgiepatiënten. Daarbij hoorde ook het coachen van collega’s, leerlingen en patiënten. Mijn enthousiasme over dit specialisme en de drive om mezelf verder te ontwikkelen hebben ertoe geleid dat ik in 2019 de overstap heb gemaakt naar verpleegkundig specialist in opleiding op de polikliniek van de vaatchirurgie. In samenwerking met de vaatchirurgen, doktersassistenten, wondconsulenten en vaatlaboranten begeleid ik patiënten binnen het behandeltraject. Deze samenvoeging van verpleegkundige en medische vaardigheden maken mijn rol waardevol voor de patiënt. De diversiteit aan patiënten maakt mijn vak veelzijdig en zorgt ervoor dat ik constant blijf leren. Dit maakt mijn vak zo leuk!

Werkzaam bij Amphia sinds 2009.

Werkervaring

  • Werkzaam op polikliniek vaatchirurgie sinds 2019

Opleiding

2009-2013 opleiding mbo-verpleegkunde, Vitalis college te Breda
2016-2019 opleiding hbo-verpleegkunde, Avans hogeschool te Breda
2019-2021 opleiding Master Advanced Nursing Practice (MANP), Fontys hogeschool te Tilburg

Aandachtsgebieden

  • Perifeer arterieel vaatlijden
  • Aneurysmatisch vaatlijden
  • Diabetische voet
  • Prehabilitatie

BIG nummer

09916660130

Label