Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

S. Geers - van Mourik
S. Geers - van Mourik
S. Geers - van Mourik

S. Geers - van Mourik

Specialisme

Gynaecologie en Verloskunde

Functie

Verloskundige

Biografie

Na het behalen van mijn Bachelor Verloskunde in 2010 heb ik ervoor gekozen om in het ziekenhuis te gaan werken. Ik vind hier de uitdaging in het zorgen voor zwangere met een hogere risico zwangerschap en bevalling. Het optimaal begeleiden van koppels in deze spannende periode van hun leven zie ik als een belangrijke taak. Ik hoop dat mensen een positieve ervaring overhouden aan deze periode en de begeleiding die ze hierin hebben gekregen. Ik kreeg in 2020 de mogelijkheid om een aanvullende Master opleiding tot Physician Assitant-Klinisch verloskundige te gaan volgen. Ik hoop hierin meer verdieping en verbreding van mijn vakkennis en taken te vinden. En ook de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling zie ik als een meerwaarde. Nog steeds kan ik dagelijks genieten van mijn bijzondere vak.

Werkervaring

  • September 2019: Amphia 
  • 2017-2019:  ETZ Tilburg
  • 2010-2017: Vlietland ziekenhuis Schiedam

Opleiding

2006 - 2010: Bachelor Verloskunde, Hogeschool Antwerpen
2020 - heden: Master Physician Assistant, Hogeschool Rotterdam

BIG nummer

49065807103

Label