Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Behandelcentrum

Het behandelcentrum is dé plek in Amphia waar laag complexe, geplande behandelingen plaatsvinden. Dit zijn eenvoudige behandelingen waarvoor u kort in het ziekenhuis hoeft te verblijven. U wordt in een prettige omgeving geholpen en kan na de behandeling dezelfde dag of na een nacht weer naar huis. Voorheen werden deze behandelingen op verschillende locaties uitgevoerd. Vanaf 2021 is dit op één plek bij elkaar gebracht. Hierdoor kunnen de verschillende specialismes optimaal gebruik maken van alle behandelkamers en operatiekamers.

Er worden veel verschillende behandelingen uitgevoerd in het Behandelcentrum. Bijvoorbeeld van de afdelingen:

Opname zonder bed

U wordt voor uw behandeling niet opgenomen op een afdeling. U ligt dus niet in een bed. Dit noemen we Opname zonder bed. Na aankomst krijgt u een gesprek met de verpleegkundige. U gaat direct naar de operatieafdeling. Pas na de ingreep komt u op een kamer te liggen. Als u toch moet blijven slapen, hoort u dat van ons.

Dagbehandeling

Bekijk hoe een dagbehandeling in het Behandelcentrum eruit ziet.

Dagbehandeling in het Behandelcentrum
Video url

Bijkomen in de afterlounge

Wist je dat er in het behandelcentrum ook een afterlounge heeft? Patiënten die een bepaalde behandeling hebben gehad kunnen in de afterlounge in relaxstoelen bijkomen voordat zij weer naar huis gaan.

Heeft u nog vragen? Bel gerust naar de afdeling. We helpen u graag verder!

Afdelingsnummer:
076 595 00 00

Label