Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

M. Jaspers

M. Jaspers

Specialisme

Perinatologie

Functie

Verpleegkundig specialist in opleiding Perinatologie

Biografie

Als verpleegkundig specialist in opleiding zie ik zwangeren, kraamvrouwen en hun pasgeborenen, welke opgenomen zijn op de gezinssuites. Gedurende de opleiding neemt de complexicteit van patiënten steeds meer toe en zal ik neventaken verder uitbreiden, zoals het uitvoeren van nacontrole gesprekken postpartum. Wat mij aanspreekt aan de functie als VS Perinatologie is het werken als zelfstandig behandelaar binnen een multidisciplinair team waarin er gezorgd wordt voor continue verbetering van zorg voor moeder en pasgeborene. Zo ook de ambitie om de zorg op de gezinssuites meer te integreren en de verenigen want samen zorg je voor verbetering van zorg voor de patiënt. Het stelt mij in staat om mijn expertise verder te ontwikkelen en een bijdrage te kunnen leveren aan kwalitatieve en innovatieve ontwikkelingen binnen de zorgprocessen.

Werkervaring

Sinds 2011 in het Amphia ziekenhuis binnen het Vrouw, Moeder, Kindcentrum.

Opleiding

  • 2023 – heden: Master Advanced Nursing Practice, Fontys Hogeschool  
  • 2016: Obstetrische High Care +, Radboud UMC
  • 2013-2014: obstetrieverpleegkundige, Erasmus Mc
  • 2007-2011: MBO Verpleegkundige, Vitalis college

Lidmaatschappen

VenVN

BIG nummer

89914392730

Label