Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

M.W.A. van der Velden
M.W.A. van der Velden

M.W.A. van der Velden

Specialisme

Anesthesiologie, Pijngeneeskunde

Functie

Anesthesioloog-Pijnspecialist, Medisch Manager Pijngeneeskunde

Biografie

Ik ben breed opgeleid, oorspronkelijk in het Erasmus MC. Ik behandel dan ook alle pijnsyndromen in Amphia sinds 2014, maar ik heb mij de laatste jaren in het bijzonder bekwaamd in de begeleiding van de oncologische en palliatieve pijnpatient. Wanneer ik met een interventie of gesprek kan bijdragen aan een stukje kwaliteit van leven, is mijn missie geslaagd. Innovatie vind ik belangrijk, maar wel altijd door een zorgvuldige gezamenlijke afweging met de patient: niet alles wat kan, moet ook. Waar ik daarnaast energie van krijg is ontwikkelen: het implementeren en aanleren van door onze eigen afdeling ontwikkelde interventies en het optimaliseren van de afdeling zelf. Vandaar mijn rol als medisch manager. Samenwerken met andere specialismen en elkaar verbeteren vind ik essentieel.

Werkervaring

  • Sinds 2014 ben ik lid van de vakgroep Anesthesiologie in Amphia

Opleiding

ErasmusMC Rotterdam

Publicaties

  • Publicaties beschreven in Pubmed
  • ons project Pallihip met de geriaters, orthopeden en traumachirurgen waarbij we het effect bekijken van een nieuwe pijnbehandeling; fenol spinaal voor heupfracturen waarbij opereren niet meer de meest wenselijke behandeling is.
  • Onze samenwerking met de interventieradiologie voor een nog veiligere methode van de Sweet procedure: onder rontgen-CT.
  • Onze samenwerking met de orthopeden naar het effect van een nieuwe behandeling met gepulseerde radiofrequente stroom (tcPRF)

Lidmaatschappen

  • Lid transmuraal palliatief adviesteam
  • Lid 2de lijns palliatief team

BIG nummer

89909254501

Label