Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Pijngeneeskunde

Bij de afdeling Pijngeneeskunde kunnen wij u behandelen bij verschillende soorten pijn. Dat kan zowel plotselinge pijn als blijvende pijn zijn waar u juist al langer last van heeft. Onze specialisten hebben begrip voor de pijn die u heeft en willen samen met u de kwaliteit van uw leven zo comfortabel mogelijk maken.

Naast onze zorg voor patiënten met acute en chronische klachten bieden wij ook zorg voor patiënten die pijnklachten krijgen door kanker. Hierbij werken wij nauw samen met de oncologen. Ook werken we samen met andere verschillende medisch specialisten, op onze eigen afdeling maar ook met andere afdelingen zoals Radiologie en Orthopedie. Met alle zorg onder één dak krijgt u zo altijd de juiste hulp. Het enige wat u nodig heeft is een verwijzing van uw huisarts.   

 

Maak direct een afspraak met een van onze specialisten

Een van de grootste pijncentra van Nederland

Amphia Breda heeft één van de grootste pijncentra van Nederland. Met de verschillende specialisten die op onze afdeling werken hebben we veel kennis en expertise in alle soorten pijnbehandelingen waaronder neuromodulatie. In Zuid-Nederland hebben wij, als topklinisch ziekenhuis, zelfs de meeste expertise op het gebied van pijnbehandeling van patiënten met kanker. Onze specialisten werken ook mee aan (internationale) onderzoeken voor nieuwe behandelingen: 

Kijk voor al onze onderzoeken en behandelingen onder het kopje onderzoeken en behandelingen. 

Eerste afspraak

U heeft binnenkort een eerste afspraak bij de afdeling Pijngeneeskunde. Omdat het uw eerste afspraak is ontvangt u een vragenlijst van ons. Wij vragen u deze in te vullen vóór uw afspraak zodat de specialist een eerste beeld van uw klachten heeft. Tijdens uw eerste afspraak bespreekt u uitgebreid uw klachten met de specialist. Ook kan de specialist u onderzoeken. De specialist bespreekt, indien nodig, uw behandelplan of besluit dat aanvullend onderzoek nodig is.

Behandeling in Amphia

Meer weten over onze afdeling? In de video laten we u de route naar onze afdeling zien. Ook ziet u de behandelkamer en lounge. 

Bekijk de video
Uw afspraak bij Pijngeneeskunde
Video url

Patiëntverhaal Meriem

Door twee hernia's heeft Meriem veel pijn. Bij afdeling Pijngeneeskunde wordt Meriem geholpen om de pijn (tijdelijk) te verlichten. 

Lees hier het verhaal

Samenwerking

Onze afdeling werkt nauw samen met andere afdelingen binnen Amphia zoals:

Daarnaast zijn we onderdeel van het palliatief team en werken we samen met thuiszorgorganisaties zoals Amphia Thuiszorg en Thebe.

Patiëntverhaal mevrouw Heijdens

Mevrouw Heijdens heeft veel pijn door haar ziekte. De arts probeert met behandelingen de kwaliteit van leven voor mevrouw zo comfortabel mogelijk te maken. 

Lees hier het verhaal

Patiëntverhaal van meneer Vissers

Meneer Vissers kon door pijn niet meer lopen maar loopt nu weer rondjes. 

Lees het verhaal

 

 

Team Anesthesiologen/pijnspecialisten: dr. P. Visscher, dr. vd Velden,  dr. Jansen, dr. de Loos, dr. Vermeulen
Team Anesthesiologen/pijnspecialisten: dr. P. Visscher, dr. vd Velden,  dr. Jansen, dr. de Loos, dr. Vermeulen

Meer informatie voor u

Heeft u nog vragen? Bel gerust naar de afdeling. We helpen u graag verder!

Afdelingsnummer:
(0162) 32 70 40

Label