Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

N.C.R. Jacobs
N.C.R. Jacobs

N.C.R. Jacobs

Specialisme

Interne Oncologie, aandachtsgebied gastro-intestinale oncologie

Functie

Verpleegkundig Specialist Oncologie

Biografie

Na het afronden van mijn HBO-verpleegkunde opleiding in 2012 ben ik op verschillende verpleegafdelingen binnen het ziekenhuis werkzaam geweest. De oncologie heeft me altijd geboeid waardoor ik in 2016 de opleiding tot oncologieverpleegkundige heb gevolgd en met succes heb afgerond. In 2017 ben ik begonnen met de opleiding tot verpleegkundig specialist en sinds 2019 ben ik gediplomeerd. Ik zie samen met de oncologen voornamelijk patiënten met tumoren in het slokdarm-maag-darmstelsel, galwegen en alvleesklier maar ook andere tumoren. Het mooie aan het vak verpleegkundig specialist vind ik dat je de brug kunt zijn tussen de verpleegkundige en medische wereld. Ik vind het belangrijk de mens achter de patiënt te zien, de naasten in het proces mee te nemen en samen een plan op maat te maken en dit in duidelijk en heldere taal uit te leggen. Binnen de oncologie gaan de ontwikkelingen snel en zorg ik ervoor dat ik hiervan op de hoogte blijf door vakliteratuur te lezen en naar scholingen, congressen en symposia te gaan. Achter de schermen werk ik mee aan kwaliteitsverbeteringen, zowel binnen als buiten het Amphia ziekenhuis.

Werkervaring

  • Verpleegkundig specialist sinds 2019, werkzaam binnen Amphia sinds 2017.  

Opleiding

  • 2008 – 2012 HBO-verpleegkunde, Avans Hogeschool Breda 
  • 2013 Nefrologie bijscholing, Albeda college Rotterdam 
  • 2015 – 2016 Oncologieverpleegkundige, Erasmus MC Rotterdam 
  • 2017 – 2019 Verpleegkundig Specialist, Fontys Hogeschool Tilburg 

Nevenactiviteiten (in ziekenhuis)

  • Lid Expertteam gastro-intestinale oncologie
  • Organiseren van informatiebijeenkomsten voor oncologie patiënten  

Lidmaatschappen

  • V&VN VS  
  • V&VN oncologie 

BIG nummer

19915842930 

Label