Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Oncologisch Dagcentrum

Wanneer bij u kanker is vastgesteld, kunt u behandeld worden met medicijnen zoals chemotherapie of immunotherapie, die via een infuus worden toegediend. Voor deze en andere behandelingen gaat u naar ons Oncologisch Dagcentrum. In totaal heeft het Oncologisch Dagcentrum 24 behandelplaatsen.

In het Oncologisch Dagcentrum staat een gespecialiseerd team voor u klaar. U kunt rekenen op goede zorg en een persoonlijke benadering: uw wensen en die van uw naasten zijn daarbij ons uitgangspunt.

Chemotherapie
Chemotherapie is de behandeling van kanker met cytostatica. Dit zijn medicijnen die kankercellen doden of hun celdeling remmen. Daardoor kan de kanker soms genezen of kunnen tumoren kleiner worden

Immunotherapie
Bij een behandeling met immunotherapie bij kanker wordt het afweersysteem van de patiënt gebruikt om de kankercellen aan te vallen. Het afweersysteem wordt door de behandeling ondersteund of extra actief gemaakt.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Bel gerust naar de afdeling. We helpen u graag verder!

Afdelingsnummer:
(076) 595 10 06

Label