Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

drs. P.J.F. de Loos
drs. P.J.F. de Loos
drs. P.J.F. de Loos

drs. P.J.F. de Loos

Specialisme

Anesthesiologie, Pijngeneeskunde

Functie

Anesthesioloog-Pijnspecialist

Biografie

Geboren en getogen in Maastricht en daar de studie geneeskunde gevolgd . Na enkele jaren gewerkt te hebben als militair-arts te Roosendaal ben ik rond 1994 begonnen met de opleiding tot anesthesioloog te Rotterdam EMC. Vanaf het begin van de opleiding heeft de pijnbestrijding als super specialisatie mijn interesse gehad. Na mijn opleiding ben ik rond 2002 in het Albert Schweitzer ziekenhuis te Dordrecht gaan werken om daar een pijn afdeling en palliatieve unit op te bouwen samen met enkele collega’s . Al snel ben ik daar begonnen met full time pijnbestrijding. Enkele jaren later, rond 2008, heb ik de OptimalCare pijnkliniek opgericht te Rotterdam. In deze kliniek ben ik tot 2012 werkzaam geweest. In 2008 ben ik ook begonnen als pijnbestrijder in het Amphia ziekenhuis eerst als chef, enkele dagen per week en sinds 2011 als staflid. Momenteel werk ik binnen het Amphia full time als pijnbestrijder met palliatie, oncologische pijnbestrijding en neuromodulatie als speerpunten. Een speciale interesse heb ik in experimentele pijnbestrijding en het ontwikkelen van nieuwe behandelingen.

BIG nummer

49043063801

Label