Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Week van de wetenschap

Week van de wetenschap

Van 14 tot en met 18 november vond de week van de wetenschap plaats. Het was een interessante week vol leerzame workshops over storytelling, onderhandelen, subsidies en meer!

Tijdens de wetenschapsmiddag op vrijdag konden we luisteren naar onderzoekers die hun onderzoek dat in Amphia wordt gedaan presenteerden. De ingezonden posters zijn ook aan patiënten en bezoekers getoond in de centrale hal. Zo kan iedereen op een laagdrempelige manier zien 

Bezoeker maakt foto van wetenschapsposter

In het bijzonder feliciteren we Anne en Stéphanie met hun onderzoeken:

 • Anne Meulenbroek heeft de juryprijs gewonnen met haar onderzoek: Prehabilitatie om te voorkomen dat oudere patiënten na een aneurysma operatie een delier ontwikkelen.
 • Stéphanie de Preudhomme d’Hailly de Nieuport heeft de publieksprijs gewonnen met haar onderzoek: ALAAF studie - het laten uitkloppen van de navelstreng bij geplande keizersnedes.
  Drie mensen op een rij met een bos bloemen
  Anne Meulenbroek (midden) met bestuurders Herbert van Wering en Christianne Lennards
  Drie mensen op een rij met een bos bloemen
  Stéphanie de Preud'Homme (midden) met bestuurders Herbert van Wering en Christianne Lennards

  Meer lezen over wetenschap in Amphia?

  Label