Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Fertiliteit

Voor uw eerste afspraak heeft u en uw partner een verwijzing nodig van uw huisarts of een andere specialist. Het is belangrijk dat u als vrouw in deze situatie alvast start met het innemen van foliumzuur. 

Uw eerste bezoek

Voor uw eerste afspraak krijgt u een digitale vragenlijst toegestuurd via mijnAmphia met vragen rondom uw kinderwens. MijnAmphia kunt u via uw DigiD aanvragen. Aan de hand van deze vragenlijst gaan wij samen met u op zoek naar de reden waarom zwanger worden niet lukt. Om te weten of u spontaan zwanger kunt worden, zal een lichamelijk onderzoek met inwendige echografie plaatsvinden. Vaak is er ook een bloedonderzoek nodig en wordt een zaadonderzoek verricht.

Zwangerschapskansen bij behandeling in Amphia 2022

De kansen om zwanger te worden met behulp van IVF of ICSI liggen bij Amphia hoog in vergelijking met andere klinieken in Nederland.

Grafiek Zwangerschapskansen IVF en ICSI

Freya Pluim

Al jaren ontvangt Amphia dit keurmerk: een bewijs van kwaliteit voor fertiliteitszorg. 

Over de Freya Pluim

Veelgestelde vragen Fertiliteit

We snappen dat u met vragen zit. Bekijk de folder veelgestelde vragen afdeling fertiliteit om te zien of uw vraag hiertussen zit. 

Ga naar folder

Meer informatie voor u

Heeft u nog vragen? Bel gerust naar de afdeling. We helpen u graag verder!

Afdelingsnummer:
(076) 595 10 41

Label