Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Bezoektijden

Bezoektijden

We proberen de bezoektijden op zoveel mogelijk afdelingen hetzelfde te houden. U bent elke dag welkom tussen 11.00 en 20.00 uur. Op sommige afdelingen zijn andere bezoektijden. Die ziet u in het schema onderaan deze pagina.

Als u op bezoek komt, vragen we u rekening te houden met de volgende regels:

  • Bezoek is fijn en belangrijk. Maar rust ook. Daarom vragen we om met niet meer dan twee bezoekers tegelijk te ontvangen.
  • In verband met het zorgproces, zoals artsenvisite en rust voor andere patiënten, kan de verpleegkundige u vragen de kamer te verlaten.
  • We geven alleen informatie aan de patiënt.
  • In de restaurants kunt u koffie of thee kopen. Op de afdeling is er voor bezoekers geen koffie of thee beschikbaar.
  • Huisdieren zijn niet welkom in Amphia. Dat komt door het mogelijke infectierisico. Hulphonden mogen wel met hun baas het ziekenhuis in.
  • Als u last heeft van luchtwegklachten zoals hoesten of verkoudheid, kunt u een mond-neusmasker pakken bij de hoofdingang van het ziekenhuis.

Voor sommige afdelingen gelden andere bezoektijden en bezoekersregelingen. Die vindt u hieronder.

Wilt u uw bezoek naar Amphia verder voorbereiden?

Terug naar Op bezoek

Label