Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Oogheelkunde

Op de afdeling Oogheelkunde helpen we u met alle soorten oogziekten en oogafwijkingen. Bij Amphia werken 12 oogartsen. Die kennen alle onderdelen van hun vak, maar hebben vaak ook extra veel kennis van een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld Cataractchirurgie, Glaucoom, Macula, Cornea problematieken en Uveitis.

Oogproblemen

Er bestaan veel verschillende oogproblemen. Soms heeft een oogprobleem veel invloed op uw dagelijkse leven. Wij helpen u graag met de juiste zorg. Sommige problemen lossen wij eenvoudig op. Bij andere aandoeningen is het nodig om snel een oplossing te vinden, zodat u niet de rest van uw leven schade aan uw oog heeft. De problemen met ogen die het meest voorkomen hebben te maken met:

  • oogleden
  • ooglens
  • hoornvlies en slijmvlies
  • glasvocht en netvlies
  • hoge oogdruk

Samenwerking met contactlens-expert

De oogartsen van Amphia werken samen met Oculenti, een expert in het voorstellen en maken van contactlenzen. Op de oogpoli van Amphia Breda en Amphia Oosterhout zit een contactlenspraktijk van Oculenti. Daar kunt u terecht voor gewone contactlenzen, maar ook voor contactlenzen die u van de oogarts moet dragen. Als u bij Oculenti langs wil komen, kunt u een afspraak maken.

Refractiechirurgie (oogoperatie)

Wilt u goed zien zonder bril of lenzen? Dan is refractiechirurgie misschien iets voor u. Wilt u meer hierover weten? 

Ga naar refractiechirurgie

Een dagbehandeling in het Behandelcentrum

Het Behandelcentrum is dé plek in Amphia waar eenvoudige, geplande behandelingen plaatsvinden waarvoor men kort in het ziekenhuis hoeft te verblijven. In deze video nemen we je mee in een dagbehandeling.

Video url

Meer informatie voor u

Heeft u nog vragen? Bel gerust naar de afdeling. We helpen u graag verder!

Afdelingsnummer:
(076) 595 10 77
Topzorg

Label