Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Uw bezoek aan Amphia en COVID-19. Lees hier meer over de aangepaste zorg en maatregelen.
Informatiebijeenkomst kankerpatiënten: Angst

Informatiebijeenkomst kankerpatiënten: Angst

Amphia Molengracht, Kenniscentrum
Routebeschrijving

Angst bij kanker of na de behandeling van kanker

Op woensdag 8 september organiseert Amphia een informatiebijeenkomst voor patiënten met kanker over 'Angst bij kanker'. De bijeenkomst is bedoeld voor patiënten met kanker of die kanker hebben gehad. 

Ondanks alle redenen om blij te zijn en de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien, is het mogelijk dat je je niet optimistisch of vol vertrouwen voelt na een behandeling voor kanker. Het is mogelijk dat je nog met een zekere angst zit, of twijfels over een goede afloop van de ziekte. Hier zullen de maatschappelijk werkers van de afdeling Oncologie deze avond verder op ingaan. In deze bijeenkomst wordt het onderwerp uitvoerig besproken en is er ruimte om vragen te stellen.

Geïnteresseerden kunnen deze bijeenkomst gratis bijwonen, hierbij zijn ook partners en naasten van de patiënten van harte welkom. Aanmelden kan via nazorgkanker@amphia.nl.

De informatiebijeenkomst wordt georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM. Als deze richtlijnen wijzigen, is het mogelijk dat de bijeenkomst digitaal gaat plaatsvinden.