Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Informatiebijeenkomst kankerpatiënten: angst voor terugkeer

Informatiebijeenkomst kankerpatiënten: angst voor terugkeer

Amphia Breda
Molengracht 21
4818 CK Breda
Routebeschrijving

Aanmelden kan via:

nazorgkanker@amphia.nl

Angst voor terugkeer van de ziekte

Ondanks alle redenen om blij te zijn en de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien, voel je je wellicht helemaal niet zo optimistisch of boordevol vertrouwen. Misschien heb je nog een zekere angst over de toekomst of twijfels over de goede afloop van de ziekte. Medisch maatschappelijk werkers oncologie Esther Verschueren en Mayke Tierie leiden een gesprek over 'Angst voor terugkeer van de ziekte'.

In deze bijeenkomst wordt dit onderwerp uitvoerig besproken en is er ruimte om vragen te stellen. Geïnteresseerden kunnen deze bijeenkomst gratis bijwonen, hierbij zijn ook naasten van de patiënten van harte welkom.

Oncologisch Centrum: samen tegen kanker

Bij ons Oncologisch Centrum werkt voor iedere soort kanker een team van artsen, verpleegkundigen en andere zorgmedewerkers samen. Zo zorgen we dat u de beste behandeling krijgt voor uw situatie. 

Lees meer
oncologisch centrum

Label